Hamdiner
WebSitePlan
De Club
Bestuur
Ligging
Doelstellingen
De Leden
Activiteiten:
Repeaters
Vergadering
Lessen
Bibliotheek
Stations
TeKoop/Gezocht
 
Sectie GNT (UBA):
Website GNT
Inzendingen
Links
ON4IPA
 
"Site

 

UITNODIGING:

OVRC LEKKERBEKKEN FESTIJN VOORJAAR 2018.

Beste OVRC en UBA-GNT leden en (X)YL.

De traditie wil dat we in de OVRC zo af en toe eens samen de benen onder tafel steken, dat is steeds lekker en bovendien een gelegenheid om eens bij te praten. Nu in het voorjaar gaat dit niet te missen evenement door op zaterdag 19 mei.

We starten om 18u30 met het intussen bekende OVRC aperitiefje op basis van verse citroen, vervolgens staat er op het menu een portie lekker stoofvlees met vers gemaakte frietjes, groentjes en dessert met daarna een heel speciaal superlekker ijskoud digestiefje volgens een Italiaans recept.
Voor zover de voorraad strekt kan je meerdere porties stoverij met frietjes halen dus eten “ a volonté”.

Als alternatief voor stoverij hebben we kippenfricassee of “vol au vent” voorzien en voor de kinderen fricadel.

De kostprijs van dit alles is 18€ per persoon voor de OVRC leden en 20€ voor niet leden, aperitief , dessert en digestief zijn inbegrepen. Kindjes beneden de 6j betalen niets, andere kinderen 10€.

We stellen uw aanwezigheid echt op prijs, en met uw komst helpt u de OVRC ook mee om de kosten te dragen voor het onderhoud en het in stand houden van de diverse Gentse repeaters.

Dat het bovendien weer supergezellig zal zijn dat hebben de meesten van jullie al meerdere keren kunnen ervaren..

Je zal bij uw bezoek kunnen merken dat er mooie verbeteringswerken aan ons lokaal zijn uitgevoerd, nl een nieuw plafond met een degelijke termische isolatie en enegiebesparende verlichting. We hebben nu ook een toegankelijke zolderruimte waar een en ander kan opgeborgen worden.

Voor onze nieuwelingen is het een enige gelegenheid om kennis te maken en van ideeën te wisselen met de andere leden van onze vereniging.

Reserveer tijdig want de ruimte in de OVRC en dus ook het aantal zitplaatsen is beperkt tot maximaal 36 lekkerbekken. Op maandag 14 mei s’avonds worden de reservaties afgesloten.

U kan overdag tijdens de week bellen naar 09/2102926 of 0477/312111 en vraag naar Monique of mail naar ON4VVV@UBA.BE  met vermelding van callsign en het aantal personen en natuurlijk uw keuze.

Betalingen uitsluitend door storting op rekening KBC nr BE56 7470 2282 0588 van OVRC LEKKERBEKKENFESTIJN 2018, zodat het op de rekening staat ten laatste op 14 mei, want als het er niet op staat nemen we automatisch aan dat je afhaakt.

In naam van het OVRC bestuur

Frans ON4VVV


<
>
Uw mening / inzending